60535825
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Contact

Fotojacht  /  Henk Eggink

Lochem

Nederland

Telefoon: 0647774646

KvK: 56736959

E-mail: infos@fotojacht.nl


Fotojacht staat op de kaart:

 

© Auteursrechten, alle rechten voorbehouden.

 

Alle foto’s op deze site zijn het exclusieve eigendom van Henk Eggink en zijn beschermd op grond van internationale copyrightwetten.
De foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf is het niet toegestaan om deze foto's te kopiëren, te downloaden, te reproduceren, te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder de betaling, vergoeding of een regeling daarvan.
Deze beelden zijn niet Royalty Vrij en zijn niet in het publieke domein. Gebruik van een beeld als basis voor een ander fotografische concept, verhaalconcept of afbeelding is een schending van het auteursrecht. Door het invoeren van deze website gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze overeenkomst.

 

 All rights reserved. Nothing of these pages may be reproduced, saved,downloaded or linked in any form or any othermeans without prior permission from the author.

 

 

Henk Eggink (Fotojacht)
Fotografie

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?