60535825
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mezelf

Wie is Henk Eggink ?

 

De hobby van Henk Eggink komt voort uit zijn passie voor actie, zoals bij jachthonden.  

Alles wat bewoog vond ie mooi en werd gefotografeerd. Tussendoor even een zijstap naar de video, maar de vele uren aan montage en ontwikkeling gingen hem tegenstaan.
“In 2003, bij het begin van het digitale foto-tijdperk, begon ook de passie voor de (digitale) fotografie weer te kriebelen. Tijdens jachtwedstrijden- en trainingen nam hij de camera mee en door z’n eigen ervaring met honden, wist hij het juiste moment met de camera vast te leggen.

De foto’s aan hondenliefhebbers werden online gezet via een weblog. Al snel werden deze foto’s veel bekeken en de mensen vroegen naar foto's. 

Met de komst van de website www.fotojacht.nl kon iedereen snel na een wedstrijd de foto's bekijken. Het is altijd leuk wanneer enthousiast over een reportage wordt gereageerd.  
Begrip voor de wedstrijdspanning bij zowel deelnemers als organisator is hier erg belangrijk, en dat ziet men terug in de foto!
Regelmatig zijn de foto's in het blad “De Jachthond” of "De Jager" te bekijken. Diverse keren werden er foto's van Henk op de cover geplaatst.

Winnaar Nimrod 2014Winnaar Nimrod 2014

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?